От 1933 г. Southwestern Petroleum Corporation има непреклонен корпоративен ангажимент към качеството.

Ние вярваме, че постоянният ни растеж на световните пазари и нашият списък с дискриминиращи клиенти са доказателство, че марката SWEPCO отдавна отстоява качеството и производителността. Но вие имате нечия дума за това.


Системите за общо качество SWEPCO, които произвеждат продукти SWEPCO от години, вече са получили сертификат ISO9001 от световноизвестното Bureau Veritas Quality International (BVQI) в съответствие с NACCB и RAB. Тези престижни пълномощия, спечелени от нашата международна централа в Съединените щати, се присъединяват към ISO сертификацията, присъдена на нашите европейски съоръжения от SGS European Quality Certification Institute.


За вас това означава, че качеството на SWEPCO, е реално и подлежи на проверка.Това означава, че нашите системи за качество и производствени процедури са били щателно инспектирани от независими трети страни и е установено, че отговарят на най-строгите световни стандарти за качество.


Но това не спира дотук. Сертифицирането от тези официални агенции изисква периодична повторна инспекция и пресертификация. Така че можете да сте сигурни, че утре ще получите същото водещо в отрасъла качество на SWEPCO, което е спечелило доверието ви в миналото.
Powered by SWEPCO-BULGARIA © 2020