Southwestern Petroleum Corporation ... Вашият партньор на Energy Star Partner®


Southwestern Petroleum Corporation, с гордост обявява, че е първият и единствен производител на индустриални смазочни материали в света, признат за партньор на Energy Star Partner® от Министерството на енергетиката на САЩ (DOE) и Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (EPA).


Това постижение е резултат от подробен преглед на SWEPCO, казуси и одити на програмите за енергоспестяване, документиращи способността на SWEPCO, енергоспестяващи смазочни материали да помогнат на нашите клиенти да подобрят енергийната ефективност в реални операции. Тази документация беше от съществено значение за приемането ни като партньор на Energy Star Partner® ... което в крайна сметка означава, че можете да бъдете уверени, когато изберете SWEPCO, че сте избрали партньор, който има опит, продукти, технологии и ангажимент да ви помогнe да постигнете целите си за енергийна ефективност и опазване на околнота среда. Спечелете признание, чрез Energy Star Partner® за вашата компания намалете електрическите си натоварвания от 5 до 12% и повече, намалете разходите си за дизелово гориво от 4 до 10% и повече, намалете емисиите, намалете консумацията на масло средно 50-66% намаляване на изхвърлянето на отработено масло, намалете триенето, износването и работните температури на вашето оборудване.


От 1933 г. смазочните материали SWEPCO на Southwestern Petroleum Corporation, спестяват енергия на нашите клиенти чрез най-съвременна химия, която намалява, така наречено съпротивление и триене. Сега имаме удоволствието да бъдем признати за партньор на Energy Star Partner® с Агенцията за енергетика и опазване на околната среда на САЩ.


КАК ТРИЕНЕТО НИ КОСТВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ПАРИ?


Наистина е просто.

Електрическата енергия, приложена към дадена задача, се разпределя между извършената работа и загубената от триене енергия под формата на топлина. Целта на смазката е да намали съотношението на триене към работата.


КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ТОВА?


Истината е, че не всички масла са еднакви, нито всички греси. Съществуват важни разлики в запасите от нефт, химията на добавките и технологията на формулиране. И изборът ви на смазка има пряко влияние върху потреблението на енергия. Способността на SWEPCO Lubricants да намалява триенето и консумацията на енергия е доказана в широк спектър от взискателни приложения по целия свят.


Нашият статут като партньор на Energy Star Partner® помага да се утвърди доверието ни в тази важна област. От намаляване на силата на тока на тежко натоварените скоростни кутии ... до обезпечаване на по-икономично производство на сгъстен въздух ... до намалено съпротивление на екструдери, верижни задвижвания, помпи, мелници и трошачки ... до подобряване на икономията на гориво при пътни и и офроуд дизел приложения ... Енергоспестяващите смазочни материали на SWEPCO са доказали, че могат да намалят енергийните нужди до 4-12% или повече в обичайните, реални приложения.


Тъй като смазочните материали SWEPCO намаляват триенето, което увеличава консумацията на енергия, те също така намаляват износването, което скъсява живота на оборудването. Така получавате допълнителната полза от по-ниските разходи за поддръжка и ремонт и по-дълъг живот на оборудването. И тъй като смазките на марката SWEPCO осигуряват удължени интервали за източване и повторно омазняване, които обикновено са три до пет пъти по-дълги от конвенционалните смазки, те предпазват околната среда.


За да научите повече за програмата Energy Star Partner®, посетете www.energystar.gov. За да научите повече за това как одитът на програмата за енергоспестяване на SWEPCO може да ви помогне да спестите енергия и да спестите пари, свържете се с местния представител на SWEPCO на териториалната служба или Southwestern Petroleum Corporation-България.

Ще се радвате, че сте го направили.
Powered by SWEPCO-BULGARIA © 2020