SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver

Описание

SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver

Чистата горивна система е от съществено значение за поддържане на максимална горивна ефективност при автомобили с модерни бензинови портове и системи за директно впръскване на горивото. Поддържането на системите чисти е предизвикателство с днешните смеси от етанолови горива като E10, E15 и E85. SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver, елиминира проблемите, като поддържа инжекторите за гориво, помпите и другите компоненти с близък толеранс чисти.

Специална химия, използвана в SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver, премахва гума, лак, утайки и въглеродни отлагания в горивните системи и горните части на цилиндрите. Също така предпазва скъпите инжектори и помпи за гориво от механично и корозивно износване. Редовната употреба поддържа горивните системи в перфектно работно състояние. Ефективен и за карбураторни горивни системи.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

 • Повишава нивото на октан в бензина

 • Предпазва от вредни отлагания и корозия, причинени от смеси от етанол до E85

 • Почиства въглерод, лак, гума и утайки от инжектори, карбуратори, всмукателни клапани, бутални глави и други компоненти на горивната система за подобрено горене, максимална горивна ефективност и значително намалени емисии на отработени газове

 • Предотвратява механично, корозивно износване и увреждане от ръжда на металните пластини в горивните системи и резервоари за съхранение

 • Предотвратява „фазова инверсия“, която кара абсорбираната вода да загаси двигателя

 • Поддържа горивото по-свежо ... високоефективните инхибитори на окисляване подобряват стабилността при съхранение и намаляват загубите на октан в резервоарите при продължително съхранение

 • Лесно и просто, добавете директно към отделни или автомобилни резервоари за гориво

 • Препоръчва се за всички видове бензинови двигатели с изключение на морски двутактови двигатели

 • Поддържа горивните системи чисти за максимална мощност и икономия на гориво. . .

Осигурете максимална производителност и минимизирайте проблемите с горивната система, ремонт и разход на гориво, като използвате SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver

ОПИСАНИЕ И ЦЕЛ

SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver

е уникална комбинация от специализирани разтворители, устойчиви на висока температура, високоефективни инхибитори на ръжда, корозия и други усъвършенствани добавки, специално формулирани за справяне с водата, корозията, замърсяването и производителността в двигателите, работещи с чист бензин или бензин / етанол смеси до E85.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗА ЕТАНОЛА

Днес повечето превозни средства работят с някаква форма на етанол. Етанолът е алкохол, който се получава от преработката на царевица, ечемик, пшеница, захарна тръстика и други земеделски култури. Въпреки че етанолът е възобновяем енергиен източник, той представлява редица предизвикателства, когато се смесва с бензин. А по-високите етанолови смеси, като E15 и E85, създават проблеми, които дори премиум добавките за бензин не са формулирани да разрешат:

Вода

 • Етанолът абсорбира водата, докато седи в резервоара за гориво ... колкото повече етанол, толкова повече вода.

 • Ако процентът на водата достигне 0,5%, това може да предизвика явление, наречено „фазова инверсия“, при което водата и етанолът в горивото се отделят от бензина и падат на дъното на резервоара. Това може да попречи на двигателя да стартира или да спре работещ двигател.

Корозия

 • без допълнителна защита, повишеното съдържание на вода в етанола причинява корозия и ръжда в горивните системи.

Намалена ефективност

 • Докато етанолът повишава нивата на октан, когато се добавя към бензина, той съдържа само около 66% от енергията на бензина, така че влошава нетната ефективност на гориво.

По-малко стабилни при съхранение

 • бензиновите / етаноловите смеси губят нивата на октан и се разграждат с напредването на времето, като остават свежи само около 90 дни. Използването на остаряло гориво в автомобилните двигатели може да увеличи разхода на гориво, образуването на въглеродни отлагания, емисиите на въглероден окис и въглеводороди.

Ако имате дизелов двигател, вместо SWEPCO 503 Premium Gasoline Improver ние ви насочваме към SWEPCO 501 Premium Diesel Fuel Improver

Използвате стандартно моторно масло и искате да го надстроите към едно от моторните масла на SWEPCO, тогава можете да добавите към сегашното си моторно масло, SWEPCO 502, подобрител на двигателното масло. За да постигнете още повече подобрения (и по-малък разход на масло), при следващата смяна на маслото започнете да използвате едно от високоефективните двигателни масла на SWEPCO.

 • Малка опаковка от 355 мл. третира 114 л. горивоPowered by SWEPCO-BULGARIA © 2020