SWEPCO 350 Engine Assembly and Break-In Oil

Описание

SWEPCO 350 Engine Assembly and Break-In Oil е проектиран да осигури превъзходна защита и производителност по време на първите критични километри на нов или преустроен двигател. Първите няколко километра са мястото, където пръстените, лагерите и уплътненията застават, пасват по местата си. SWEPCO 350 Engine Assembly and Break-In по-високо съдържание на цинк и фосфор, за да защити триещите се повърхности като пръстени и стени на цилиндрите, механизма на клапаните и компонетите на картера.

Производителите на двигатели имат силни опасения относно способността на съвременното моторно масло да защитава нови и възстановени части на двигателя по време на първоначалното стартиране. Особено плоските гърбици, повдигачите и стените на цилиндрите. Съвременните моторни масла са намалили добавките против износване и добавили модификатори на триене в опит да увеличат пробега на бензин в новите превозни средства.

SWEPCO 350 Engine Assembly and Break-In Oil работи за защита на новите части по време на първоначалния период на обкачване, така че пръстените да се настанят бързо, за да осигурят максимална компресия. Новите разпределителни валове и повдигачи обикновено не са подправени или циклично нагрявани, така че са податливи на прекомерно износване през периода на раздвижване на двигателя. SWEPCO 350 съдържа допълнително цинк и фосфор, за да осигури превъзходни противоизносни свойства. SWEPCO 350 насърчава допълнителна якост на филма за увеличаване на въртящия момент и конските сили, като същевременно намалява контакта между метал в метал.
Powered by SWEPCO-BULGARIA © 2020