SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil

Описаниe

SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil

Това е напълно синтетично моторно масло, отговаря или надвишава следващите спецификации и изисквания:

  • GM 6094M, Dexos 1 Gen2

  • ILSAC GF-6A

  • Mil-L-46152D и CID-A-A-52039B

  • Ford WSS-M2C945-B1-5W20

  • Ford WSS-M2C946-B1-5W30

  • Ford WSS-M2C947-B1-0W20

  • Chrysler MS6395M

  • JASO-1

Нискоскоростна защита при предварително запалване.

Превъзходни характеристики при хибридни двигатели.

Идеален за двигатели, използващи синтетични и биогорива до E-85.

Съдържа DIMONYL®, за допълнителна защита.

Работи с нови двигатели и системи за контрол на емисиите за максимална икономия на гориво.

Обратна съвместим със старите превозни средства, произведени от 2000 г. до днес.


SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil, е модерно високоефективно моторно масло, формулирано за защита на турбокомпресорни и не турбокомпресорни двигатели срещу износване, окисляване, утайки и висок разход на масло.

Тези изцяло синтетични течности с нисък вискозитет са подсилени, за да се предпазят механизма на клапаните, буталния пръстен и износването на коляновия вал.

Специално разработеният пакет от патентовани добавки с превъзходни работни характеристики, предотвратява случаите с нискоскоростно преждевременно запалване, за да удължи живота на оборудването.

Изцяло 100% синтетичните течности се явават термично стабилни в условия на високотемпературно турбо-смазване и високи температури в по-малките размери на картера и аеродинамиката. Превъзходната поддръжка на автомобила започва с първокласно моторно масло, създадено да осигури изключителна производителност.

Бензиново моторно масло SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil, е първокласно с удължено обслужване моторно масло, специално формулирано с патентован пакет от добавки, който да надвишава изискванията на ILSAC (International Lubricants, Комитет по стандартизация и одобрение) GF-6 класификации на услугите.

Тези класификации са предназначени да позволят на по-нови модели бензинови двигатели на леки и лекотоварни автомобили да постиганат подобрена икономия на гориво, чистота на двигателя, защита на турбокомпресора, съвместимост на системата за контрол на емисиите и защита на двигателите, работещи на съдържащи етанол горива до Е85.

Срещата и превишаване на тези спецификации с леки многоградни масла гарантира на потребителите повишена икономия на гориво.

Но също така води до някои значителни проблеми със смазването.

Без подходяща формулировка, маслата с нисък вискозитет могат да доведат до повишено високотемпературно окисляване, утайки, лакове, високо масло консумация и лош контрол на износването.

Превъзходната комбинация от SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil, премиум-клас синтетични базови течности и най-модерната химия на добавките намалява летливостта и окисляването, характеристиките на тези леки базови течности. Това означава по-висока устойчивост на високотемпературно окисляване, сгъстяване на маслото и разход на масло.

Допълнителната химия подобрява устойчивостта към високотемпературни отлагания, които могат да се увеличат при незащитени масла с по-малкък вискозитет.

DIMONYL®, патентованата добавка на SWEPCO, против износване, която допълнително намалява риска от износване на жизненоважни части на двигателя.

SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil, постига това за сметка на намалените нива на фосфор, необходими за тези нови технически характеристики.

По-голяма икономия на гориво, по-ниска нива на емисии, по-дълъг живот на маслото и по-малко износване на двигателя. . . получавате всичко това, когато

използвате SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil, във вашия автомобил или

лекотоварен камион.

SWEPCO 333 Elite 100% Synthetic Engine Oil

Автомобилно двигателно масло се предлага в три енергийно ефективни вискозитета 5W20, 5W30 и 0W20.Powered by SWEPCO-BULGARIA © 2020