SWEPCO 802 Open Gear Lube

Описание

Чиста работа при смазване на отворена предавка

Смазването на отворените зъбни колела често е неприятна, разхвърляна работа, включваща кофа лепкава грес, гребло и понякога дори нагряване за разреждане на смазката. Много по-лесно е със смазка SWEPCO 802 Open Gear Lube. Забравете за инструментите за нанасяне, топлината, бъркотията за почистване, опасността от хлъзгави и мазни подове и машини. Сега просто натиснете бутона на удобната аерозолна кутия и без бъркотия и безпокойство имате бързо, чисто и сигурно смазване.

Здравият филм намалява износването

SWEPCO 802 съдържа специална добавка за екстремно налягане, която е преминала 4-грамовия тест за натоварване Timken (43-lb. Рамо за лост за 30 минути). SWEPCO 802 поставя здрав филм на зъбни колела, който устоява на големи натоварвания, намалява контакта метал-метал, помага за удължаване на живота на предавката и помага за намаляване на шума.

Остава на място си

За разлика от по-тежката грес, която ще се отдели от собственото си тегло, SWEPCO 802 няма да се отпусне или да капе. А с метода на разпръскване SWEPCO можете да стигнете точно надолу между зъбите на зъбното колело и да докоснете голите места, без да смазвате цялата машина.

Всичко това помага за премахване на отпадъците и бъркотията.

Универсално, работи при всякаква температура

Използването на 802 е изгодно за всяко приложение с отворена предавка, като лопати, драглайни, зъбни колела, асфалтови ролки, лебедки, кабели, гърбици и бормашини. Това е смазка при всички температури, която е устойчива на екстремни студове, но също така има висока точка на топене от над 100 ° C. Този широк температурен диапазон слага край на сухите стартирания на предавките.

ХАРАКТЕРИСТИКА

  • Висока точка на топене

  • Отлично представяне при ниски температури

  • Не се разпръсква или капе

  • Чист и лесен за използванеPowered by SWEPCO-BULGARIA © 2020